De ce afacerea dvs. are nevoie
de o strategie Local SEO?

Local SEO este esential pentru orice companie din Romania si international care doreste sa obțina un ROI excelent pe internet. Imbunatatiti-va prezenta locala online cu strategii de Local SEO dovedite, oferite de SEOhut.

O campanie de Local SEO este cea mai eficienta metoda de marketing disponibila, depasind PPC si anunturile platite in generarea celei mai mari venituri din vanzari in raport cu costul campaniei. 63% din toate cumparaturile incep online, chiar daca achizitia in sine are loc in magazinul dvs. fizic. De aceea, optimizarea pentru motoarele de cautare la nivel national este cruciala pentru dezvoltarea afacerii dvs. pe intreg teritoriul.

Ganditi-va. Daca aveti nevoie de un instalator in Bucuresti, petreceti ore intregi cautand in agenda telefonului, sau utilizati un motor de cautare pentru a gasi meseriasi in zona dvs. locala? Daca aveti nevoie de servicii Local SEO în Romania, ati asteptat ca un pliant sa va fie trimis prin posta sau ati ajuns pe aceasta pagina prin intermediul Google?

80% dintre persoane folosesc internetul atunci cand doresc sa gaseasca un produs sau un serviciu de la un furnizor local. Daca nu aveti o prezenta locala puternica pe Google, Bing si alte motoare de cautare, veti intampina dificultati in a genera expunere pentru afacerea dvs. si a realiza vanzarile esentiale.

Sunteti pregatiti sa incepeti cu serviciile Local SEO oferite de SEOhut? Contactati acum echipa noastra de experti!

SEOhut:
Compania de Local SEO Orientata pe Rezultate

La SEOhut, folosim tehnici dovedite de audit tehnic SEO pentru a impulsiona succesul SEO la nivel national. Indiferent daca administrati afaceri locale in Bucuresti sau cautati SEO regional in afara capitalei, serviciile noastre de marketing digital orientate pe rezultate pot aduce pagina dvs. web in frunte.

Echipa noastra interna de experti elaboreaza campanii de marketing Local SEO adaptate afacerii dvs. Strategia noastra de Local SEO este conceputa pentru a imbunatati autoritatea domeniului dvs., pentru a atrage mai mult trafic, a genera lead-uri si a creste rata de conversie. Campaniile SEO realizate de SEOhut va ajuta sa dominati in localitatea dvs., aducand clienti relevanti cu o intentie mare de cumparare.

Cercetare cuvinte cheie

Prin studierea pietei si analiza site-urilor din nisa dvs., identificam cuvintele cheie Local SEO pe care ar trebui sa le vizati in campania dvs.

Analiza competitiei

Examinam strategiile concurentilor dvs. locali pe site-uri, Google Maps si in listarile locale pentru a dezvolta o campanie eficienta care sa ii depaseasca.

Optimizare on-page

Vom ajusta si optimiza pagina dvs. web, respectand liniile directoare ale motoarelor de cautare si asigurand indexarea rapida si usoara a continutului.

Optimizare off-page

Realizam o campanie de construire a link-urilor si citari locale pentru a creste autoritatea site-ului si a imbunatati clasamentul dvs. Local SEO.

Cele mai bune servicii Local SEO din Romania: Garantia noastra

SEOhut este principala agentie de Local SEO din Romania, ajutand afaceri locale, mici si mari, sa obtina maximum din investitiile lor în SEO. Serviciile noastre de SEO sunt axate pe rezultate, bazate pe cele mai bune practici si au fost recunoscute ca fiind premiate.

Alegand SEOhut, alegeti o companie premiata de SEO din Romania, cu experienta specifica in afaceri locale. Avand o rata de retentie a clientilor de 91% si oferind un ROI mediu urias de 15x, suntem prima alegere a agentiilor de Local SEO pentru listarea afacerii dvs.

Si daca asta nu este suficient pentru a colabora cu noi, facem ceva ce alte companii de SEO nu fac. Va oferim o garantie. Suntem atat de increzatori in eficacitatea serviciilor noastre de Local SEO, incat daca nu sunteti pe prima pagina a Google pentru cuvintele cheie alese dupa 180 de zile, vom lucra gratuit pentru dvs. pana cand veti fi.

Indiferent de locatia dvs. fizica sau de cate cautari trebuie sa facem pentru a va ajuta sa ajungeti acolo, promitem ca serviciul nostru de Local SEO va aduce rezultate.

Sunteti pregatiti sa incepeti? Contactati acum echipa noastra de experti in consultanta SEO pentru a incepe campania dvs. de Local SEO!

Intrebari Frecvente (FAQs)

Ce este Local SEO?

Local SEO (optimizarea pentru motoarele de cautare) se refera la optimizarea unui site web si a prezentei sale online pentru a se clasifica mai sus in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare (SERP) pentru cautarile legate de o anumita locatie.

Scopul Local SEO este de a facilita gasirea unei afaceri de catre clientii locali atunci cand cauta produse sau servicii in zona lor. Prin construirea unei prezente locale pe motoarele de cautare si retelele de socializare, o afacere locala poate atrage clienti care cauta produsul sau serviciul lor.

Acest tip de optimizare pentru motoarele de cautare se concentreaza pe factori precum listarea afacerii pe Google My Business, listarile si testimonialele locale ale afacerilor si recenziile online, precum si factorii traditionali SEO, cum ar fi structura site-ului si continutul. Prin optimizarea pentru rezultatele cautarilor locale, o afacere isi poate imbunatati vizibilitatea si poate atrage mai multi clienti locali, ceea ce poate duce la mai mult trafic, lead-uri si vanzari.

Cat de importanta este promovarea continutului local?

Importanta continutului local este majora pentru afacerile de la nivel local, deoarece le permite sa se conecteze cu audienta lor tinta si sa isi consolideze brandul ca o sursa credibila de informatii in comunitatea lor.

Aceasta strategie de marketing Local SEO pusa in practica de SEOhut presupune elaborarea si publicarea continutului specific comunitatii locale, precum evenimente, stiri si tendinte din zona, in vederea cresterii vizibilitatii locale, consolidarii notorietatii brandului, stimularii traficului si angajamentului, precum si imbunatatirii SEO local. Poate include citari locale, directoare online, Google Maps, listari locale si raspunsuri la intrebarile potentialilor clienti interesati de informatii locale.

Integrand cuvinte cheie si informatii locale in continutul lor, companiile locale pot creste pozitionarea in rezultatele motoarelor de cautare locale si pot atrage mai multi clienti din zona lor, stabilind o prezenta online solida. Generand in mod constant continut valoros, axat pe zona locala, afacerile locale isi pot consolida brandul ca o sursa de incredere si informata de informatii in comunitate, ceea ce duce la sporirea traficului, a lead-urilor si a vanzarilor.

Care este cea mai buna agentie de SEO locala din Romania?

Desigur, la SEOhut, credem ca suntem cea mai buna agentie de SEO locala din Romania! Echipa noastra de profesionisti experimentati in SEO are un istoric dovedit de obtinere rezultatelor pentru afacerile locale din Romania si din intreaga lume prin intermediul pachetului nostru complex de SEO local.

Ne specializam în SEO local si avem o intelegere profunda a strategiilor si tacticilor necesare pentru a ajuta afacerile locale sa obtina pozitii mai bune in rezultatele motoarelor de cautare locale. Indiferent daca doriti sa va imbunatatiti vizibilitatea in cautarile locale, sa atrageti mai mult trafic pe site-ul dvs. sau sa va consolidati reputatia online, echipa noastra de experti este aici pentru a va ajuta, creand o strategie consecventa de SEO locala pentru a fi implementata.

Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum va putem ajuta afacerea locala sa aiba succes cu SEO local.

Am nevoie de SEO local daca afacerea mea este un magazin fizic?

Da, SEO local este important daca va desfasurati afacerea prin magazine fizice, deoarece ajuta la imbunatatirea vizibilitatii in rezultatele cautarilor locale si atrage clientii din apropiere. Indiferent de locatia afacerii dvs., daca doriti sa atrageti clienti, veti avea nevoie de o buna strategie de SEO local.

SEO local ajuta la imbunatatirea vizibilitatii pe motoarele de cautare pentru utilizatorii care cauta produse sau servicii in zona dvs. Acest lucru este cunoscut sub numele de intentie locala. Implica optimizarea site-ului si prezentei online pentru a obtine pozitii mai bune in rezultatele cautarii pentru cuvinte cheie legate de afacerea dvs., cum ar fi numele magazinului si produsele sau serviciile pe care le oferiti.

Prin imbunatatirea SEO local si a SEO organic general, puteti creste sansele de a aparea in rezultatele cautarilor locale, harți si directoare. Acest lucru poate duce la mai mult trafic si cresterea vanzarilor pentru magazinul fizic. Asadar, daca doriti sa ajungeti la clientii din apropiere, SEO local este o componenta necesara a strategiei dvs. de marketing.

SEOhut ofera SEO international si local?

Absolut, SEOhut ofera servicii SEO internationale, nationale, regionale si locale. Indiferent daca sunteti un brand international care functioneaza in mai multe locatii fizice sau un furnizor de servicii local bazat pe magazinele din zona, tehnicile noastre dovedite de SEO va pot ajuta sa cresteti traficul pe site si sa imbunatatiti listarea locala online. Acest lucru va ajuta sa va cresteti numarul de potentiali clienti si sa beneficiati de o vizibilitate mai buna pe piata locala.