Data Publicari
Mai 18, 2013
client
Tropical Sun Bay
Categorie
Web Design și SEO

01. Provocare

T Transfers Tropical Sun Bay, o companie cu sediul in incantatoarea regiune Algarve din Portugalia, se confrunta cu o provocare de dimensiuni considerabile. Compania dorea sa se extinda in lumea digitala pentru a putea raspunde mai eficient nevoilor in crestere ale clientilor sai.

Desi afacerea isi desfasura activitatea intr-o zona turistica populara si oferea un serviciu de transfer de la aeroport extrem de util, nu putea sa isi maximizeze potentialul fara o prezenta online puternica. Aveau nevoie de un site web care sa le permita clientilor sa programeze si sa personalizeze transferurile cu usurinta.

Asadar, provocarea consta in crearea unui site web intuitiv si usor de navigat, care sa le ofere clientilor posibilitatea de a personaliza transferul aeroportuar, alegand data, ora, ruta si numarul de persoane. In plus, clientul dorea ca rezervarea sa fie confirmata automat, iar clientul sa primeasca confirmarea prin email imediat dupa finalizarea procesului de rezervare.

In acelasi timp, era esential ca site-ul sa fie optimizat pentru motoarele de cautare, pentru a atrage un numar cat mai mare de utilizatori si pentru a se clasifica bine in rezultatele de cautare. Aceasta necesita o cunoastere profunda a SEO si a modului in care motoarele de cautare clasifica site-urile web.

Astfel, provocarea a fost dubla: dezvoltarea unui site web care sa raspunda nevoilor specifice ale companiei Transfers Tropical Sun Bay si optimizarea acestuia pentru a asigura o vizibilitate maxima online.

„Bariera reprezinta doar o noua oportunitate de a inova. In cadrul Transfers Tropical Sun Bay, am transformat o provocare intr-o victorie.”

– Raul Lutas

02. Solutie

Am raspuns provocarii prin crearea unui site web pe platforma WordPress, care este renumita pentru flexibilitatea si eficienta sa. In plus, am implementat un sistem de rezervari care permite clientilor sa-si personalizeze transferul conform nevoilor lor.

Site-ul este complet responsive, ceea ce inseamna ca arata si functioneaza bine pe toate dispozitivele, fie ca este vorba de un desktop, un laptop, o tableta sau un smartphone.

In ceea ce priveste optimizarea SEO, echipa noastra a implementat o serie de strategii, cum ar fi optimizarea continutului, a meta-descrierilor, a titlurilor si a URL-urilor, pentru a asigura o vizibilitate crescuta in motoarele de cautare.

03. Rezultatul Perfect

Rezultatul final este un site web modern si functional, care nu doar arata bine, dar si functioneaza fara probleme. Clientii pot acum sa faca rezervari direct de pe site, beneficiind de o experienta de utilizare fara cusur.

In plus, datorita strategiilor de SEO pe care le-am implementat, site-ul Transfers Tropical Sun Bay a obtinut o vizibilitate mai mare in motoarele de cautare, ceea ce a dus la o crestere a traficului si a ratei de conversie.

Succesul acestui proiect demonstreaza inca o data dedicarea noastra de a oferi solutii de top pentru clientii nostri.

Haideti sa incepem transformarea digitala a afacerii dumneavoastra!

La fel ca Roger de la Tropical Sun Bay, puteti beneficia si dumneavoastra de serviciile noastre complete. Oferim un pachet integrat care include managementul retelelor sociale, SEO, intretinerea WordPress si web design. Ajutam afacerile sa prospere in lumea digitala, oferindu-le toate instrumentele necesare pentru a atrage si a pastra clientii. Haideți să începem călătoria digitală împreună și să transformăm viziunea dvs. în realitate!