Serviciile Noastre Specifice
Pentru SEO On-Page

In calitate de agentie specializata in SEO, nu ne vom rezuma la a indeplini pur si simplu o lista de verificare pentru SEO on-page. Vom adopta o strategie cuprinzatoare pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru afacerea ta.

Initial, specialistii nostri in SEO on-page vor realiza un audit detaliat al paginilor tale web. Pe baza concluziilor extrase din acest audit, vom elabora o strategie adaptata obiectivelor tale de expansiune digitala. Ulterior, vom trecerea la actiune, implementand strategia conceputa. Pe intreaga durata a campaniei, te vom informa la fiecare 48 de ore despre evolutia noastra si iti vom furniza rapoarte saptamanale cu privire la progresul realizat.

Actiuni Esentiale Pentru
Optimizarea Paginilor Web

Ne vom concentra pe optimizarea elementelor individuale ale paginii care influenteaza clasamentul. Acest proces cuprinde (dar nu se limiteaza la) urmatoarele:

 •  Continut – vom verifica cum este afisat pe dispozitivele mobile si pe tablete, vom evalua relevanta, originalitatea, experienta utilizatorului, cuvintele cheie, autoritatea, gradul de distribuire si multe altele.
 • Etichete de titlu – ne vom asigura ca etichetele tale de titlu transmit corect motoarelor de cautare tematica site-ului tau.
 • URL-uri – vom examina structura URL-urilor tale pentru a ne asigura ca relevanta acestora este clara pentru motoarele de cautare. De asemenea, vom revizui link-urile interne ale site-ului tau.
 • Text alternativ – vom verifica textul alternativ pentru toate imaginile de pe site-ul tau.
 • Descrieri meta – este o practica comuna sa se omita scrierea descrierilor meta pentru fiecare pagina web in parte.

Imbunatateste-ti Prezenta Online cu Serviciile Noastre de SEO On-Page.

La SEOhut, ne angajam sa folosim doar cele mai eficiente metode, respectand etica SEO (cunoscuta sub numele de SEO white-hat), pentru a perfectiona paginile web ale clientilor nostri.

Colectivul nostru de specialisti cu experienta in SEO on-page a pus la punct in totalitate sute de pagini si a sprijinit clienti dintr-o varietate de sectoare pentru a sporii vizibilitatea site-ului lor si, in cele din urma, pentru a atrage un trafic organic mai valoros.

Nu mai astepta! Alatura-te acum celor multumiti si opteaza pentru SEOhut pentru optimizarea SEO On-Page a site-ului tau. Profita de expertiza si experienta noastra pentru a-ti creste vizibilitatea online si a atrage mai mult trafic organic de calitate. Contacteaza-ne astazi!

Analiza Site-ului

Demaram procesul prin investigarea completa a site-ului pentru a ne familiariza cu structura si continutul sau.

Auditul SEO si Stabilirea Structurii Site-ului

Realizam un audit SEO cuprinzator si stabilim arhitectura site-ului pentru a optimiza eficacitatea si accesibilitatea.

Optimizarea URL-urilor, Titlurilor si Descrierilor

Optimizam URL-urile, titlurile de pagina si descrierile meta pentru a creste relevanta si performanta lor SEO.

Includerea Cuvintelor Cheie în URL

Asiguram prezenta cuvintelor cheie in URL-uri pentru a imbunatati vizibilitatea si relevanta in motoarele de cautare.

Intrebari Frecvente (FAQs)

Ce este On-Page SEO?

SEO On-Page este un serviciu specializat oferit de agentiile de SEO, punand accentul pe continutul si elementele site-ului tau care se gasesc direct pe pagina respectiva. Numeroase servicii de acest tip includ o lista detaliata de verificari pentru SEO On-Page, garantand astfel ca fiecare aspect al paginilor tale web este complet optimizat.

SEOhut iti sta la dispozitie pentru a-ti imbunatati performanta SEO a site-ului tau.

De ce este important SEO On-Page?

SEO On-Page este important deoarece trebuie sa te asiguri ca continutul tau este potrivit atat pentru vizitatorii site-ului cat si pentru roboti. Concentrandu-te pe SEO On-Page, vei avea un continut care adauga valoare site-ului tau si descrie exact ce faci si cine esti. Aceasta munca poate fi coplesitoare, asa ca externalizarea proiectului tau pentru a obtine un serviciu de SEO On-Page de la un expert poate fi o optiune excelenta. Programeaza o discutie cu noi astazi pentru a discuta nevoile tale.

Cum se realizeaza SEO On-Page?

Pentru a realiza SEO On-Page, ar trebui sa urmezi o lista de verificare pentru SEO On-Page:

 • Realizeaza un audit al site-ului tau
 • Actualizeaza URL-urile, titlurile paginilor si descrierile meta
 • Asigura-te ca URL-urile au cuvinte cheie unde este necesar
 • Scrie continut concentrat in jurul cuvintelor tale cheie
 • Nu uita sa instalezi Google Analytics si Search Console sa urmaresti progresul
 • Evita sa umpli textul cu cuvinte cheie sau sa ascunzi URL-uri inglobate

Alternativ, poti apela la o agentie de SEO On-Page pentru a te asigura ca proiectul tau este un succes.

Ce este un URL prietenos pentru SEO?

Google a declarat că primele 3-5 cuvinte dintr-un URL sunt luate în considerare mai mult. Un studiu recent a aratat ca URL-urile scurte ar putea sa iti ofere un avantaj in rezultatele cautarilor.

Deci, dacă vrei URL-uri prietenoase pentru SEO, fă-le scurte și la obiect. Și include întotdeauna cuvântul tău cheie în URL.

Ar trebui sa imi optimizez eticheta de titlu?

Eticheta ta de titlu este cel mai important factor SEO On-Page. In general, cu cat cuvantul cheie este mai aproape de inceputul etichetei de titlu, cu atat are mai multa greutate pentru motoarele de cautare. Celebrul Brian Dean spune:

"Nu trebuie intotdeauna sa incepi eticheta de titlu cu cuvantul tau cheie vizat. Dar daca exista un cuvant cheie pentru care faci eforturi, incearca sa il pui in apropierea inceputului titlului tau."